Kuopion vuoden vapaaehtoisteko

Kuopiossa toimiva vapaaehtoistyön Kuopion Valikkoryhmä haluaa ojentaa muistamisen vuoden 2023 vapaaehtoisteolle Kuopiossa. Vuoden vapaaehtoisteon huomioimisen tavoitteena on nostaa esiin vapaaehtoistoimijoiden toteuttamaa toimintaa ja osoittaa näin ollen sille sen ansaitsemaa arvostusta.

Ehdota vuoden 2023 vapaaehtoistekoa.
Vapaaehtoisteon muistamisen saaja voi olla yksityishenkilö, yhteisö, henkilöiden tai yhteisöjen muodostama ryhmä tai yhdistys. Vapaaehtoisuus toteutuu sydämellä ja innostaen, millä alalla tahansa. Huomioithan, että vuoden vapaaehtoisteon toteuttanut taho ei voi olla henkilö/ryhmä, joka on saanut toiminnasta myös rahallista korvausta (esim. vapaaehtoistyötä tarjoavan järjestön työntekijä).

Voit jättää ehdotuksen muistettavasta vapaaehtoisteosta lomakkeella https://bit.ly/vuodenvapaaehtoisteko2023 tai paperilomakkeella 6.11.2023 mennessä.
Paperilomakkeita saa Tukipilarin toimistolta (Kirjastokatu 5 A 1, 70100 Kuopio) ja lomake palautetaan Tukipilarin toimistolle. Tukipilarin toimisto on auki maanantaisin kello 14-16 ja tiistaisin kello 10-12.

Kuopion Valikkoryhmä tekee päätöksen palkinnon saajasta. Palkinto luovutetaan viikolla 48 vapaaehtoisten päivän tapahtumassa.