Ladataan Tapahtumat

« All Events

Yhdistyksen ääni: viestintä- ja esiintymistaidot yhdistyksille Osa 2

26 syyskuun @ 15:00 - 19:00

Aika: ti 24.9. klo 15-19 ja to 26.9. klo 15-19
Paikka: Hotelli IsoValkeinen (Majaniementie 2, 70420 Kuopio) – tilat ovat esteettömät
Kouluttaja: Tiina Naumanen, Viestintäkoulutus Draivi Ky
Osallistujamäärä: Mukaan mahtuu 30 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä (maks 3 henkilöä/yhdistys)
Hinta: Tukipilarin kanssa yhteistyösopimuksen tehneille yhdistyksille 25€/henkilö, muille 35€/henkilö (sis. kahden päivän koulutukset, koulutusmateriaalit sähköisesti ja kahvitarjoilun molempina päivinä)
Laskutus: Kootusti yhdistykseltä
Peruutusehdot! Peruutukset voi tehdä maksutta ilmoittautumisajan sisällä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan koulutuksen osallistumismaksu 25€ (yhteistyösopimuksen tehneet yhdistykset) tai 35€ (muut yhdistykset). Paikan voi myydä eteenpäin. Mikäli peruutus johtuu terveydellisistä syistä, peruuttamisesta ei aiheudu kuluja.
Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 6.9. mennessä https://forms.office.com/e/h1meVdRYNs
Ilmoittautumiset voi tehdä kootusti tai henkilökohtaisesti.

Koulutuksen sisältö:
Koulutuksen tavoitteena on antaa eväitä yhdistyksen osaamisen tunnistamiseen, yhdistysten vahvuuksien löytämiseen sekä yhdistyksen osaamisen myymiseen eri kohderyhmille. Lisäksi tavoitteena on antaa varmuutta vuorovaikutteiseen, selkeään ja vakuuttavaan esiintymiseen erilaisissa myynti- ja kohtaamistilanteissa sekä kehittää viestintätyyliä oman persoonan mukaiseen esiintymiseen erilaisissa puhe- ja neuvottelutilanteissa.

Koulutus menetelmät:
Koulutusmenetelminä käytetään teorian lisäksi puheviestinnän ja draamakasvatuksen opetusmenetelmiä sekä videointia. Kaikissa koulutusmenetelmissä korostuu toiminnallisuus, konkreettisuus ja käytännönläheisyys. Menetelmiä muokataan tarpeen mukaan saavutettavaksi.

Tiedot

Päivämäärä:
26 syyskuun
Aika:
15:00 - 19:00
Tapahtumaluokka:

Tiedot

Päivämäärä:
26 syyskuun
Aika:
15:00 - 19:00
Tapahtumaluokka: