OLKA-logo

OLKA® -TEEMAPÄIVÄT

Yhdistykset ja sairaalan yksiköt pitävät OLKA-pisteillä teemapäiviä kertoen toiminnastaan ja tukimahdollisuuksista.

Teemapäivien järjestäminen OLKA®-pisteellä perustuu vapaaehtoisuuteen, mutta onnistumisen edellytyksenä on toimiminen yhteisten pelisääntöjen mukaisesti. Se varmistaa turvallisen ja luottamuksellisen ilmapiirin kohtaamisessa sairaalan potilaan ja hänen läheisensä kanssa.

Toiminta OLKA-pisteellä edellyttää vuorovaikutusta, läsnäoloa ja empatiaa.

Ketkä voivat esittäytyä OLKA-pisteellä?

OLKA-pisteellä voivat esittäytyä potilasyhdistykset, yhdistyksistä koostuvat verkostot, oppilaitokset ja sairaalan yksiköt. Potilasyhdistykset, verkostot, sairaalan yksiköt ja oppilaitokset voivat järjestää lisäksi yhteisiä teemapäiviä toistensa kanssa. 

OLKA-pisteellä ei saa esitellä tai mainostaa yksityisten tai muiden yritysten terveyden- tai sairaanhoidollista toimintaa, maksullisia palveluita, poliittista tai uskonnollista toimintaa. 

Teemapäivien varaus

Teemapäivien varaaminen tapahtuu sivulta löytyvän sähköisenkalenterin kautta.

Luethan ennen teemapäivän varaamista tai viimeistään ennen teemapäivän pitämistä Ohjeet teemapäivän pitämiseen alla olevan linkin kautta, joka avautuu uuteen ikkunaan.

Jos tarvitset apua sähköisenkalenterin käytössä tai muussa teemapäiviin liittyvissä asioissa, niin olethan yhteydessä meihin.

Emilia Rossi
OLKA-yhdistystoiminnan koordinaattori
041 314 9658
olka@pshyvinvointialue.fi

Varauskalenteri