Mikä ihmeen Tukipilari?

Tukipilari on paikallisten potilas-,vammais- ja kansanterveysyhdistysten yhteistyöorganisaatio. Tukipilarin toiminnan tavoitteena on edistää ja vahvistaa paikallisten, etenkin pienten toimintaa. Aktiivista yhteistyötä kanssamme tekee noin 50 yhdistystä.

Tukipilarin keskeisimpiä toimintoja ovat kehittäminen, verkostoyhteistyö, vapaaehtoistoiminnan kehittäminen yhteistyössä Kuopion valikkoryhmän ja yhdistysten kanssa sekä viestintä.ä

Tukipilarin toiminnan mahdollistavat Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) ja Kuopion kaupunki.

Tukipilarin tarjoamat yleishyödylliset palvelut

Yhdistysten kehitystoiminnan, laajan verkostotoiminnan ja viestinnän ja tiedotuksen lisäksi Tukipilari tarjoaa konkreettisia, yleishyödyllisiä palveluita vammais- ja kansanterveysyhdistyksille. Tarjoamme yhdistyksille edullista kopiointia, mahdollisuuden kokoontumistilan käyttöön, valmennusta sekä tukea ja neuvontaa yhdistyksien tarpeiden mukaan.

Mikäli kiinnostuit, otathan meihin rohkeasti yhteyttä!

Verkostotoiminta

Tukipilari toimii aktiivisesti valtakunnallisissa, alueellisissa ja paikallisissa verkostoissa. Tukipilarin verkostotoiminnan tavoitteena on tukea yhdistysten välistä yhteistyötä ja vaikuttamismahdollisuuksia. Vahvistamme olemassa olevia verkostoja ja rakennamme uusia verkostoja yhdistysten välille. Lisäksi Tukipilari aktivoi yhdistysten ja julkisen sektorin, oppilaitosten ja yritysten välistä yhteistyötä.

Järjestämme vuoden aikana toimintaa ja tapahtumia, jotka mahdollistavat yhdistysten verkostoitumisen. Otathan Tukipilarin toiminnanjohtajaan ja suunnittelijaan yhteyttä, kun haluat tehdä kanssamme verkostoyhteistyötä.