Kokoontumistila

Tukipilari tarjoaa maksutta vammais- ja kansanterveysyhdistysten käyttöön kokoontumistilan. Yhdistykset voivat käyttää kokoontumistilaa esimerkiksi kokousten pitämiseen, omien pienkoulutusten pitämiseen ja vertaisryhmien kokoontumiseen.

Kokoontumistilan varusteet

 • yksi iso kokouspöytä
 • 14 tuolia
 • 55 tuuman pyörillä siirrettävä näyttö, johon on integroitu mikrofoni/kaijutin sekä kamera
 • langaton esitystekniikka
 • langaton verkko, jonka salasanan löydät kokoontumistilasta.

Tilamme ovat osin esteettömät!
Lisätietoja: essi.saarela@tukipilari.fi

Kokoontumstila, jossa valkoinen pöytä. Pöydän ympärillä siniharmaat tuolit ja pyödän päädyssä näyttö.

Näin varaat kokoustilan

Kokoontumistilan varaus tapahtuu varaamalla aika kokoontumistilan kotisivuiltamme: https://www.tukipilari.fi/ajanvaraus/. Varaathan aikaa myös tapahtuman jälkeiselle kokoontumistilan siistimiselle.

Voit varata kokoontumistilan myös ottamalla yhteyttä Tukipilarin suunnittelijaan:

essi.saarela@tukipilari.fi, puh. 040 557 4646.

Yhdistyksen on hyvä tehdä yhteistyösopimus Tukipilarin kanssa ennen kokoontumistilan varausta. Yhteistyösopimuksista vastaa toiminnanjohtaja Susanna Kähkönen.

susanna.kahkonen@tukipilari.fi, puh. 044 554 4047.

Astiasto

Voit käyttää sosiaalitilan kahvinkeitintä ja vedenkeitintä kokoontumisen aikana. Yhdistys tai yhdistyksen vertaisryhmä voi myös käyttää Tukipilarin astiastoa kokoontumistilassa pitämissään tilaisuuksissa. Tukipilarin astiat löytyvät kokoontumittilan kesimmäisestä kaapista.

Viethän tilaisuuden jälkeen likaiset astiat keittiön pesukoneeseen. Sinun ei tarvitse laittaa pesukonetta päälle. Tukipilari hoitaa astioiden pesun puolestasi.

Tilan siivous

Pidetään huolta kokoontumistilan viihtyvyydestä! Tarkistathan, että tila jää siistiksi käyttösi jälkeen. Viethän astiat tiskikoneeseen ja pyyhit pöytätasot.

Kun poistut tilasta sammuta valot kokoontumistilasta.

Kokoontumistilan avainten tilaus

1) Ota yhteys Tukipilarin suunnittelijaan vähintään 2 viikkoa ennen kuin tarvitset kulkuluvan ja avaimen kokoontumistilaan, sillä avaimen teko vie aikaa: essi.saarela@tukipilari.fi , puh. 040 557 4646.

2) Kerro avainta tilatessasi:

 • yhdistyksen nimi
 • yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
 • koko nimesi
 • syntymäaikasi (muotoa 010190)
 • avainpantin maksaja (maksaako sen yhdistys vai maksatko sen itse)

3) Kokoontumistilan avaimen tilauksesta perimme 55,00 € avainpanttia. Avainpantin saa takaisin, kun avain palautetaan Tukipilarille. Tukipilari lähettää avaimesta laskun ennen avaimen tilausta.

4) Tukipilari ja avaimen/kulkuluvan hakija allekirjoittavat Tukipilarilla avainpanttisopimuksen. Sovi Tukipilarin suunnittelijan kanssa avainpanttisopimuksen ja avaimen hakemisen päivämäärä. Ota tuona päivän mukaasi:

 • Tosite maksetusta avainpanttimaksusta. Se jää Tukipilarille avainpanttimaksun takaisinmaksua varten.
 • Kuvallinen, virallinen henkilöllisyystodistus.

5) Saat avaimen käyttöösi. Huomioithan, että olet henkilökohtaisesti vastuussa avaimesta. Et voi luovuttaa avainta toisen henkilön käyttöön.

6) Palauta avain Tukipilarille. Kuittaamme tällöin avaimen palautetuksi.