Kokoontumistila

Vaalean sinisen ympyrän sisällä kaksi paperiarkin kuvaa vasemmalla ja keltainen kahvikuppi oikealla. Alla lukee kokous- ja kopiointitilat

Tukipilari tarjoaa maksutta vammais- ja kansanterveysyhdistysten käyttöön kokoontumistilan. Yhdistykset voivat käyttää kokoontumistilaa esimerkiksi kokousten pitämiseen, kopiointiin, omien pienkoulutusten pitämiseen ja vertaisryhmien kokoontumiseen.

Kokoontumistilassa on 4 pientä pöytää, joista muodostuu yhdessä yksi iso pöytä. Pöydän ääressä on yhteensä 8 tuolia. Muualla kokoushuoneessa on 9-10 muuta tuolia. Kokoontumistilaan mahtuu maksimissaan 15 henkilöä. Lisäksi kokoontumistilassa sijaitsee kopiokone.

Näin varaat kokoustilan

Kokoontumistilan varaus tapahtuu varaamalla aika kokoontumistilan varauskirjasta. Varauskirja sijaitsee kokoustilassa. Varaathan aikaa myös tapahtuman jälkeiselle kokoontumistilan siistimiselle. Ilmoitathan varatessasi päivän, kellonajan, yhdistyksen/organisaation nimen ja yhdyshenkilön nimen ja puhelinnumeron.

Voit varata kokoontumistilan myös ottamalla yhteyttä Tukipilarin suunnittelijaan:

essi.saarela@tukipilari.fi, puh. 040 557 4646.

Yhdistyksen on hyvä tehdä yhteistyösopimus Tukipilarin kanssa ennen kokoontumistilan varausta. Yhteistyösopimuksista vastaa toiminnanjohtaja Susanna Kähkönen.

susanna.kahkonen@tukipilari.fi, puh. 044 554 4047.

Kokoontumistilan turvallinen käyttö

Jotta kokoontumistilan käyttö olisi turvallista huomioithan seuraavat asiat:

 • Saavu kokoontumistilaan vain terveenä!
 • Käytä maskia koko käynnin ajan
 • Pidä 2 metrin turvavälit
 • Pidä huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta
 • Pyyhi käytön jälkeen kaikki kosketuspinnat desinfioivilla pyyhkeillä, jotka löytyvät tilasta

Kokoontumistilaan on varattu käyttäjiä varten maskeja, suojakäsineitä, käsidesiä ja desinfioivia pyyhkeitä.

Astiasto

Voit käyttää sosiaalitilan kahvinkeitintä ja vedenkeitintä kokoontumisen aikana. Yhdistys tai yhdistyksen vertaisryhmä voi myös käyttää Tukipilarin astiastoa kokoontumistilassa pitämissään tilaisuuksissa. Tukipilarin astiat löytyvät kokoontumittilan kesimmäisestä kaapista.

Viethän tilaisuuden jälkeen likaiset astiat keittiön pesukoneeseen. Sinun ei tarvitse laittaa pesukonetta päälle. Tukipilari hoitaa astioiden pesun puolestasi.

Tilan siivous

Pidetään huolta kokoontumistilan viihtyvyydestä! Tarkistathan, että tila jää siistiksi käyttösi jälkeen. Viethän astiat tiskikoneeseen ja pyyhit pöytätasot. Tilassa on myös varsi-imuri jota voi käyttää tilan siistimiseen.

Kun poistut tilasta sammuta valot kokoontumistilasta ja varmista ettei kokoontumistilan ovi mene lukkoon.

Huomioithan, että WC:t sijaitsevat lukitun lasioven takana. Jos teille ei ole avainkulkulupaa ja/tai avainta, varmistathan pääsyn kokoontumistilaan WC-käynnin jälkeen.

Kokoontumistilan avainten tilaus

1) Ota yhteys Tukipilarin suunnittelijaan vähintään 2 viikkoa ennen kuin tarvitset kulkuluvan ja avaimen kokoontumistilaan, sillä avaimen teko vie aikaa: essi.saarela@tukipilari.fi , puh. 040 557 4646.

2) Kerro avainta tilatessasi:

 • yhdistyksen nimi
 • yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
 • koko nimesi
 • syntymäaikasi (muotoa 010190)
 • avainpantin maksaja (maksaako sen yhdistys vai maksatko sen itse)

3) Kokoustilan kulkuluvan tilaaminen on ilmaista. Kokoontumistilan avaimen tilauksesta perimme 52,10 € avainpanttia. Avainpantin saa takaisin, kun avain palautetaan Tukipilarille. Tukipilari lähettää avaimesta laskun ennen avaimen tilausta.

4) Tukipilari ja avaimen/kulkuluvan hakija allekirjoittavat Tukipilarilla avainpanttisopimuksen. Sovi Tukipilarin suunnittelijan kanssa avainpanttisopimuksen ja avaimen hakemisen päivämäärä. Ota tuona päivän mukaasi:

 • Tosite maksetusta avainpanttimaksusta. Se jää Tukipilarille avainpanttimaksun takaisinmaksua varten.
 • Kuvallinen, virallinen henkilöllisyystodistus.

5) Saat avaimen käyttöösi. Huomioithan, että olet henkilökohtaisesti vastuussa avaimesta. Et voi luovuttaa avainta toisen henkilön käyttöön.

6) Palauta avain Tukipilarille. Kuittaamme tällöin avaimen palautetuksi.