Kokoontumistila

Tukipilari tarjoaa maksutta vammais- ja kansanterveysyhdistysten käyttöön kokoontumistilan. Yhdistykset voivat käyttää kokoontumistilaa esimerkiksi kokousten pitämiseen, kopiointiin, omien pienkoulutusten pitämiseen ja vertaisryhmien kokoontumiseen.

Kokoontumistilassa on 4 pientä pöytää, joista muodostuu yhdessä yksi iso pöytä. Pöydän ääressä on yhteensä 8 tuolia. Muualla kokoushuoneessa on 9-10 muuta tuolia. Kokoushuoneeseen mahtuu maksimissaan 15 henkilöä. Lisäksi kokoontumistilassa sijaitsee kopiokone.

Näin varaat kokoustilan

Kokoustilan varaus tapahtuu varaamalla aika kokoustilan varauskirjasta. Varauskirja sijaitsee kokoustilassa. Varaathan aikaa myös tapahtuman jälkeiselle kokoustilan siistimiselle. Ilmoitathan varatessasi päivän, kellonajan, yhdistyksen/organisaation nimen ja yhdyshenkilön nimen ja puhelinnumeron.

Voit varata kokoustilan myös ottamalla yhteyttä Tukipilarin suunnittelijaan:

essi.saarela@tukipilari.fi, puh. 040 557 4646.

Yhdistyksen on hyvä tehdä yhteistyösopimus Tukipilarin kanssa ennen kokoustilan varausta. Yhteistyösopimuksista vastaa toiminnanjohtaja Susanna Kähkönen.

susanna.kahkonen@tukipilari.fi, puh. 044 554 4047.

Astiasto

Voit käyttää sosiaalitilan kahvinkeitintä ja vedenkeitintä kokoontumisen aikana. Yhdistys tai yhdistyksen vertaisryhmä voi myös käyttää Tukipilarin astiastoa kokoontumistilassa pitämissään tilaisuuksissa. Tukipilarin astiat löytyvät kokoustilan kesimmäisestä kaapista.

Viethän tilaisuuden jälkeen likaiset astiat keittiön pesukoneeseen. Sinun ei tarvitse laittaa pesukonetta päälle. Tukipilari hoitaa astioiden pesun puolestasi.

Tilan siivous

Useat yhdistykset ja vertaisryhmät käyttävät Tukipilarin kokoushuonetta. Sammutathan valot ja korjaat jälkesi, niin kaikkien on mukavampi tulla kokoustilaan. Viethän tilaisuuden jälkeen astiat tiskikoneeseen ja pyyhithän pöytätasot. Tukipilarin henkilökunta ja/tai Novapoliksen siistijät eivät välttämättä käy tilassa ennen seuraavaa ulkopuolista käyttäjää.

Huomioithan, että WC:t sijaitsevat lukitun lasioven takana. Jos teille ei ole avainkulkulupaa ja/tai avainta, varmistathan pääsyn kokoustilaan WC-käynnin jälkeen.

Kokoustilan ovea ei saa koskaan lukita.

Kokoushuoneen avainten tilaus

1) Ota yhteys Tukipilarin suunnittelijaan vähintään 2 viikkoa ennen kuin tarvitset kulkuluvan ja avaimen kokoustilaan, sillä avaimen teko vie aikaa: essi.saarela@tukipilari.fi , puh. 040 557 4646.

2) Kerro avainta tilatessasi:

  • yhdistyksen nimi
  • yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
  • koko nimesi
  • syntymäaikasi (muotoa 010190)
  • avainpantin maksaja (maksaako sen yhdistys vai maksatko sen itse)

3) Kokoustilan kulkuluvan tilaaminen on ilmaista. Kokoushuoneen avaimen tilauksesta perimme 52,10 € avainpanttia. Avainpantin saa takaisin, kun avain palautetaan Tukipilarille. Tukipilari lähettää avaimesta laskun ennen avaimen tilausta.

4) Tukipilari ja avaimen/kulkuluvan hakija allekirjoittavat Tukipilarilla avainpanttisopimuksen. Sovi Tukipilarin suunnittelijan kanssa avainpanttisopimuksen ja avaimen hakemisen päivämäärä. Ota tuona päivän mukaasi:

  • Tosite maksetusta avainpanttimaksusta. Se jää Tukipilarille avainpanttimaksun takaisinmaksua varten.
  • Kuvallinen, virallinen henkilöllisyystodistus.

5) Saat avaimen käyttöösi. Huomioithan, että olet henkilökohtaisesti vastuussa avaimesta. Et voi luovuttaa avainta toisen henkilön käyttöön.

6) Palauta avain Tukipilarille. Kuittaamme tällöin avaimen palautetuksi.