Saavutettavuusseloste

Tervetuloa Tukipilarin saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.tukipilari.fi. Se on laadittu 18.9.2020 ja päivitetty 14.1.2021 . Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Lisäksi saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio Annanpura Oy 1.11.2020.

Saavutettavuuden tila

Sivustomme täyttää saavutettuvuusvaatimukset osittain. Sivustolle tehdään jatkuvasti päivityksiä saavutettavuuden parantamiseksi.

Saavutettavuuspalaute

Anna meille palautetta verkkosivustomme saavutettavuudesta:

Suunnittelija
Essi Saarela
040 557 4646
essi.saarela@tukipilari.fi

Toiminnanjohtaja
Susanna Kähkönen
044 554 4047
susanna.kahkonen@tukipilari.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Olemme sitoutuneet verkkosivustomme saavutettavuuden parantamiseen. Tarjoamme tukea käyttäjille, joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa

Mikäli et saa verkkosivujemme kautta tarvitsemaasi tietoa, voit ottaa meihin yhteyttä myös puhelimella tai sähköpostilla.

Tukipilarin logo