Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Etäkatsomo: Siviksen webinaari yhdistyslain muutoksesta

27 tammikuun, 2023 @ 10:00 - 11:00

Aika: 27.1. kello 10-11
Paikka: Tukipilarin kokoontumistila (kirjastokatu 5 A 1)
Ilmoittautuminen: sitovat ilmoittautumiset 25.1. mennessä https://www.tukipilari.fi/ilmoittautuminen/

 

Tervetuloa seuraamaan Siviksen webinaari yhdistyslain muutoksesta!

Järjestäjän esittely webinaarin sisällöstä: 

Yhdistyslaki on muuttunut heinäkuussa 2022 ja seuraava lakimuutos astuu voimaan vuoden 2023 alussa. Tervetuloa mukaan webinaariin, jossa tarjolla on tietoa lakimuutosten keskeisimmistä asioista paketoituna niin, että olet webinaarin jälkeen perillä muutosten sisällöistä ja mitä ne tarkoittavat sinun järjestösi toiminnassa.

Vuoden alussa voimaan astuvan yhdistyslakimuutoksen keskeisimpiin tavoitteisiin kuuluu digitalisaation mahdollisuuksien parantaminen jäsenyyteen liittyvissä asioissa, kuten liittymisessä ja eroamisessa. Muut muutokset liittyvät päätöksenteon järjestämiseen, hallituksen työskentelyyn, kirjanpitovelvollisuuteen, vahingonkorvausvelvollisuuteen sekä selvitysmenettelyyn yhdistyksen purkautuessa. Koulutuksessa käydään läpi myös 11.7.2022 voimaan tullutta lakimuutosta etäosallistumisesta yhdistyksen kokouksessa.

Webinaari toteutetaan Siviksen ja SOSTE:n yhteistyökoulutuksena. Kouluttajana toimii SOSTE:n lakimies Patrik Metsätähtijonka työhön kuuluu järjestöjen tukeminen juridisten kysymysten ja ongelmien ratkaisemisessa. Hän on toiminut oikeusministeriön asettaman yhdistyslakimuutosta valmistelleen Yhteisöllinen kansalaistoiminta 2020-luvulla -työryhmän jäsenenä. Siviksestä mukana webinaarissa on asiantuntija Annika Tahvanainen-Jaatinen.

Webinaarin kohderyhmä järjestäjän mukaan:
Koulutus on ensisijaisesti tarkoitettu valtakunnallisten järjestöjen johtajille, luottamustoimijoille sekä asiantuntijoille, joiden työhön kuuluu yhdistystoiminnasta kouluttaminen, ohjaaminen ja neuvonta.

 

 

Huom! Jos haluat seurata webinaari omalta koneelta ilmoittaudu mukaan Siviksen kautta 23.1. mennessä: https://sivisverkko.ok-sivis.fi/#/koulutus/54497

Tiedot

Päivämäärä:
27 tammikuun, 2023
Aika:
10:00 - 11:00
Tapahtumaluokka:

Tiedot

Päivämäärä:
27 tammikuun, 2023
Aika:
10:00 - 11:00
Tapahtumaluokka: