Haemme OLKA®-työntekijää!

Haemme uutta huippua tyyppiä meidän tiimiin! Oletko sinä meidän uusi OLKA-työntekijämme?

Kuopion Invalidit ry hakee Tukipilarin ja Kuopion Yliopistollisen Sairaalan (KYS) yhteistyönä järjestämään toimintaan OLKA®-työntekijää

OLKA®-toiminta on koordinoitua vapaaehtoistoimintaa erikoissairaanhoidossa. Kohderyhmänä ja yhteistyötahoina ovat potilaat ja heidän läheisensä, vapaaehtoiset, sairaalan henkilökunta ja yhdistykset. Tavoitteena on tarjota potilaille ja heidän läheisilleen kiireettömiä kohtaamisia ja antaa tukea sairauteen sopeutumisessa.

Koulutetut OLKA®-vapaaehtoiset toimivat erilaisissa vapaaehtoistehtävissä sairaalaympäristössä. OLKA®-toiminta tarjoaa yhdistyksille tavan toimia sairaalassa lähellä potilasta ja sairaalan henkilökunnalle tietoa yhdistysten toiminnasta.

Valtakunnallinen OLKA®-verkosto tarjoaa OLKA®-työntekijöille tietoa, tukea ja valmista materiaalia toiminnan tueksi. Lisäksi tukenasi on paikallinen Kuopion OLKA®-tiimi ja Tukipilarin koko henkilökunta. OLKA®-piste sijaitsee KYSn pääsairaalan aulassa. Lisäksi Sädesairaalassa on miehittämätön OLKA®-piste.

OLKA®-työntekijänä työhösi kuuluu:
– OLKA®-koordinaattorin työparina toimiminen
– OLKA®-pisteen asiakaspalvelu
– Vapaaehtoistoiminnan koordinointi
– Monipuolinen ja monikanavainen viestintä
– Tapahtumat, koulutukset
– Yhteistyö (sairaala-, yhdistys- ja verkostoyhteistyö)
– Toiminnan raportointi

Odotamme:
– Soveltuvaa koulutusta, esim. tehtävään sopiva AMK-tutkinto
– Kykyä kohdata erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä
– Persoonallista työotetta
– Kykyä kehittää ja organisoida OLKA®-toimintaa.

Työpiste sijaitsee KYSin OLKA®-pisteellä. Lisäksi käytössä on Tukipilarin toimitilat Kuopion keskustassa. Tehtävänkuva tarkentuu valituksi tulleen henkilön osaamisen ja vahvuuksien perusteella. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva, joka on sidottu vuosittain vahvistettavaan Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA:n) rahoituspäätökseen. Työssä noudatetaan Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Työaika on 37,5 tuntia/viikko. Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustamista. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Haastattelut järjestetään helmikuun 2022 aikana. Työn suunniteltu alkamisajankohta on 1.3.2022.

Kiinnostuitko?
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 2.2.2022 mennessä osoitteeseen susanna.kahkonen@tukipilari.fi Kirjoitathan sähköpostin aihekenttään OLKA®-työntekijä ja oman nimesi. Voit halutessasi liittää hakemukseen linkin lyhyeen (max 2 min.) videoesittelyyn.

Hakemuksesta on hyvä selvitä seuraavat asiat:
– Kuka sinä olet
– Miksi haet OLKA®-työntekijän tehtävää
– Mitä osaamista ja lisäarvoa tarjoaisit toimintaamme
– Palkkatoiveesi

Lisätietoja tehtävästä:

Ylihoitaja KYS Annmari Kainulainen: annmari.kainulainen@kuh.fi, 044 717 8637

Tukipilarin toiminnanjohtaja Susanna Kähkönen: susanna.kahkonen@tukipilari.fi,
044 554 4047 (puhelimitse ke 26.1.2022 klo 11.00-12.00 ja ma 31.1.2022 klo 11.00-12.00)

Voit tutustua OLKA®:n toimintaan myös verkossa
https://www.psshp.fi/potilaat-ja-vierailijat/asiakasosallisuus/olka-toiminta ja
www.tukipilari.fi