Tukipilari logo

Saavutettavuusseloste

Tervetuloa, tämä on Tukipilarin saavutettavuusseloste.

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua tukipilari.fi ja se on laadittu / päivitetty 18.09.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi. Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen. Sivusto on parhaillaan ammattilaisten saavutettavuusarvioinnissa ja arviointi valmistuu marraskuun 2020 aikana. Saavutettavuusarvioinnin jälkeen sivustolle tehdään tarvittavat saavutettavuusmuutokset vuoden 2020 loppuun mennessä.

Digipalvelun saavutettavuuden tila:  täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei saavutettava sisältö: verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen. Esimerkiksi kaikkien linkkien takana oleva aineisto ei ole kaikille saavutettavaa, kaikissa kuvissa ei ole vaihtoehtoisia tekstejä ja sivustolla liikkumisessa on hankaluuksia tabulaattorin avulla.

Sivustomme on luotu alun perin vuonna 2014.

Kerromme toiminnastamme käyttäjille, joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa. Meiltä saa tietoa sähköpostitse ja puhelimitse:

toiminnanjohtaja
Susanna Kähkönen
susanna.kahkonen(AT)tukipilari.fi
p. 044 554 4047

suunnittelija
Minna Mielonen
minna.mielonen(AT)tukipilari.fi
p. 040 557 4646

 

Saavutettavuusselosteen tekemisessä on käytetty hyödyksi saavutettavuusvaatimukset.fi -sivuston mallitekstejä.

Saavutettavuuden valvonnasta vastaa Etelä-Suomen aluehallintovirasto. https://www.avi.fi/web/avi/saavutettavuus