Syötkö tunteitasi? 10.10.2019

"Syötkö tunteitasi?" to 10.10. klo 17.30 – 19.00 Ramin konditoriassa, Puijonkatu 23, Kuopio.Lähes jokainen syö muuhunkin kuin nälkään. Saatamme menettää ruokahalun surullisena tai napostella, jopa ahmia pakonomaisesti väsyneinä ja stressaantuneina. Osalle se on arkipäivää. Mistä tunteisiin syömisestä on kyse? Mitä tunne-syöminen on ja miten sitä voi helpottaa käytännönläheisin esimerkein ja harjoituksin. Hyvinvoinnin iltakoulun avoin luento- ja keskustelutilaisuus, alustaja ravitsemusterapeutti Katja Mäkelä.

Aika: 10.10. klo 17.30-19.00

Paikka: Ramin konditoria, Puijonkatu 23, Kuopio

Lähes jokainen syö muuhunkin kuin nälkään. Saatamme menettää ruokahalun surullisena tai napostella, jopa ahmia pakonomaisesti väsyneinä ja stressaantuneina. Osalle se on arkipäivää.

Mistä tunteisiin syömisestä on kyse? Mitä tunnesyöminen on ja miten sitä voi helpottaa käytännönläheisin esimerkein ja harjoituksin? Hyvinvoinnin iltakoulun avoin luento- ja keskustelutilaisuus, alustajana ravitsemusterapeutti Katja Mäkelä. Tapahtumasta saa lisätietoa myös Facebookista.

Tapahtuman järjestävät Tukipilari, Savon mielenterveysomaiset – FinFami ry, SYLI-keskus Kuopio ja Kuopion Ensikotiyhdistys ry.