Tukipilari logo

Yhdistystoimintaan liittyvä koulutussarja keväällä 2020, 11.2.-6.4.

Hyvät kokouskäytänteet ja näkökulmia yhdistyskäytänteiden uudistamiseen

Ilmoittautuminen: 5.3. mennessä
Aika: 12.3. klo 17.00 – 19.00
Paikka: Tukipilari, Microkatu 1, M-osa, 9. krs., Kuopio

Hyvät kokouskäytänteet. Harjoitellaan ryhmissä kokouksien läpivientiä ja miten kokousten kompastuskivet vältetään. Millaisia erilaisia kokouksia voi pitää sekä miten valmistella kokous jo ennalta toimivaksi.

Yhdistyskäytänteiden uudistaminen, onko jotain mitä yhdistyksessä tulisi uudistaa ja ottaa käyttöön toimivampia keinoja. Kerro oman yhdistyksen tarpeet jo koulutukseen ilmoittautumisen yhteydessä. Koulutukseen voi osallistua myös etänä, mutta osittain teemme harjoituksia pienryhmissä.

Ideasta hankkeeksi

Ilmoittautuminen: 30.3. mennessä
Aika: 6.4. klo 17.00 – 19.00
Paikka: Tukipilari, Microkatu 1, M-osa, 9. krs., Kuopio

Ideasta hankkeeksi 6.4.2020 koulutuksesta käydään läpi, miten omasta ideasta voi lähteä työstämään hanketta. Miten määritellä hankkeen tarve ja tavoitteet, millainen hankesuunnitelman sisältö on? Ideoita rahoitukseen ja budjetin laadintaan lyhyesti. Ota mukaasi oma ideasi tai tarve, minkä pohjalta voit miettiä hankkeen suunnittelua. Tarve voi olla iso tai pieni.

Idea ja tarve –hankesuunnitelman tärkein osa? Hankesuunnitelman teko ja budjetti ja talous, lyhyesti.

 

Lämpimästi tervetuloa yhdistystoimintaa koskevaan koulutussarjaamme. Kouluttajana toimii pitkän linjan yhdistysasiantuntija Merja Kaija. Voit lähettää meille etukäteen kysymyksiä koulutuksiin liittyen alla olevaan osoitteeseen. Koulutukset ovat maksuttomia. Mikäli haluat osallistua koulutuksiin etänä, lähetämme sinulle Microsoft Teams -linkin ennen koulutusta. Voit katsoa koulutuksia etänä myös Warikolta Varkaudessa. Mainitsethan ilmoittautuessasi, mikäli haluat katsoa koulutuksia etänä kotoa tai etänä Warikolta.

Kukin koulutusosio toteutuu, mikäli saamme 8 ilmoittautumista / koulutusosio.

Ilmoittautumiset:
minna.mielonen (AT) tukipilari.fi
p. 040 557 4646.